nestconcept

közületi tér tervezés

 

irodák - szállodák - üzletek - kávézók - éttermek

 

lakóingatlanokhoz hasonlóan a közületi terek tervezése is számos lépésből áll, melyek bármelyikében vagy akár egészében állunk rendelkezésre, azonban itt teljesen más szakaszok és célok jelennek meg.

akár már a legkezdetibb státuszban, a megfelelő tér keresésekor is segíteni tudunk az ingatlanok felmérésében, kihasználhatósági tervek készítésében, melyek segíthetnek az üzleti modell felépítésében, mérlegelésében.

 

amint megvan a megfelelő lokáció kezdetét veszi a koncepció tervezési szakasz, mely során kirajzolódik a legoptimálisabb tér elrendezés, tércsoportok, funkciók és kialakul az arculathoz illeszkedő design koncepció.

 

a véglegesített tér koncepciókat követi a kiviteli tervezési szakasz, mely során az építési-bontási tervektől kezdve, az állmenyezeti, elektromos és gépészeti kiállási és világítási terveken keresztül a burkolat kiosztásokig, konszignált bútorozási és egyedi bútortervekig minden részletezésre kerül. kiváló beszállító partnereinknek köszönhetően naprakész árakkal is kitudjuk egészíteni a konszignációkat, így teljes képet alkotva a kalkulálandó FF&E-re.

 

a tervezést követően segíteni tudunk kivitelezői árajánlat elbírálásában, majd a kivitelezés során rendszeres bejárások által a tervszerinti megvalósulás ellenőrzésében, és végezetül a munkálatok befejeztekor a stagingben és szükség esetén az enteriőr fotózásában is.

rad5.jpg
DOR_6327.jpg

NW Neon - Gdansk

2020 júliusában elkészült projektünk a New Work legújabb lokációja Gdanskban, a “platinum” LEED minősí­tést elért Alchemia iroda komplexumban, 4500 nm alapterületen.

a tervezés-kivitelezés teljes folyamatát végigkísértük, a legelső ültetési tervektől kezdve a műszaki egyeztetéseken át, elkészítve a teljes épí­tészeti és design tanulmányt (részlettervekkel együtt), a teljes bútorozás válogatását, a staginget, úgy hogy még a falra került grafikák is a mi munkáink lettek.

meeting_cam2.jpg

Mazowiecka - Varsó

koncepció tervek egy Varsó központba tervezett szolgáltatott irodának, a Mazowiecka utcában található egyik régről megmaradt épületben ami túlélte a világháborúkat is. a design alapvető irányelve a klasszikus részletek modernistával való eklektikus keverése volt.

White Structure

További projektjeink

© 2020 by nestcncpt

Design for
Freaks