élettér tervezés

 

a “lakó ingatlan” helyett jobban szeretjük az élettér tervezés kifejezést használni, hiszen minden egyes projektünknél elsődleges célunk, hogy olyat tereket tervezzünk ahol specifikusan a benne élők funkciós és tér igényei határozzák meg a belsőépítészeti és design kialakítást.

munkafolyamatunk számos olyan részből tevődik össze melyek részben egymásra épülnek, de külön-külön is igénybe vehetőek. amennyiben elveszettnek érzed magad a hogyan továbbal vagy csak egy gyors ráncfelfarrást szeretnél, a tervezői konzultációt ajánljuk.

 

ha ennél egy fokkal tovább mennél, szükséged van pontos felmérésre és alaprajzra, iránymutatásra a tér és funkció szervezésben és egy hozzád passzoló design koncepcióra a “basic” csomagunk tökéletes segítséget ad projekted elindításában.

 

all in” csomagunk pedig a teljes tervezést magában foglalja, kezdve a basic csomag elemeivel, a kiviteli tervezés részletein át, anyagválogatásokkal, burkolási és bútortervekkel, látványtervezéssel.

 

amennyiben még ez se lenne elég, segítünk a kivitelezői árajánlatok elbírálásában, kivitelezések bejárásakor a terv szerinti megvalósulás ellenőrzésében és beköltözés előtt a tér felöltöztetésében, vagyis a stagingben is.

p33_3.jpg
nagykanizsa3264.jpg

NK10 - Nagykanizsa 

2019-ben kaptuk a felkérést ennek a családi háznak a teljes belső megtervezésére, amikor még csak az építészeti tervek voltak róla, így gyakorlatilag az alapozástól a végső staginging végigkísérhettük a teljes folyamatot. a fiatal házaspár megrendelőink egy letisztult klasszikus elemekkel átszövött életteret kértek modern elemekkel, visszafogott színvilággal.

diningroom.
diningroom.

sideboard.
sideboard.

house.
house.

diningroom.
diningroom.

1/10
baross_13326.jpg

B10 - Budapest 

ennek a budapesti polgári lakásnak tavaly terveztük meg én manageltük a face-liftjét, akkor azonban elmaradt a fotózása. 

idén októberben viszont egy kapcsolódó projekt okán ellátogattunk újra és befotóztuk a tereket, hogy így is megmutathassuk, mennyire fontos szerepe van a jól megválasztott képekben az enteriőrök kiteljesülésében. 

Wall Shelf and Decorations

További projektjeink

apartment. a81.
apartment. a81.

kitchen-dining-living.
kitchen-dining-living.

apartment. a81.
apartment. a81.

1/11
apartment. p33.
apartment. p33.

bathroom.
bathroom.

description.
description.

apartment. p33.
apartment. p33.

1/6